bejelentkezés regisztráció
Forgalomtechnika Reklámgrafikai fóliák Autó-, épület ablakfóliák Projekt táblák Nyomtatás, dekoráció

Forgalomtechnika Reklámgrafikai fóliák Autó-, épület ablakfóliák Projekt táblák Nyomtatás, dekoráció

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Medivia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1995-ben alakult. Munkatársainak létszáma az évek múlásával folyamatosan növekszik -jelenleg 33 főt számlálunk.

Tevékenységeink: forgalomtechnika, út-burkolatjel festés,"zöld só" útszóró só forgalmazása, kresz-tábla gyártása, forgalmazása és kihelyezése; reklámtábla gyártása, projekttábla gyártása, dekorációs alapanyagok forgalmazása; a 3M hivatalos, regisztrált partnereként (P-0151/08) és a Hanita partnereként dekorációs fólia, autófólia, ablakfólia forgalmazása és felapplikálása; nano szélvédőbevonat és fényszóróbevonat telepítése, poszter nyomtatás, digitális nyomtatás.

Hála nagy tapasztalatú szakembergárdánknak, Csongrád megye területén piacvezető pozíciót töltünk be, és a környező megyékben is jelentős a szerepünk.

2003-ban bevezettük cégünknél a DIN EN ISO 9001:2000 és DIN EN ISO 14001:2005 szerinti Integrált Minőség- és Környezetirányítási rendszert annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalon felelhessünk meg Ügyfeleink és tágabb környezetünk elvárásainak.

Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva webshop indítása mellett döntöttünk, és ennek jegyében a Medivia Kft. a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesület tagja lett 2010 novemberében.

Küldetésünknek érezzük, hogy:
megteremtsük a biztonságos közlekedés feltételeit és emberéleteket óvjunk meg út-burkolatjel festés, kresz-tábla kihelyezése és biztonsági fólia felapplikálása révén, illetve vízlepergető szélvédőbevonat segítségével, mely jelentősen javítja a látásviszonyokat esős idő esetén
az általunk felapplikált fényvisszaverő autófólia és ablakfólia segítségével megvédjük a káros UV-sugárzás okozta bőrráktól az érzékeny bőrű gyermekeket és felnőtteket
az általunk felhasznált dekorációs fóliák szemet gyönyörködtessenek, és kifejezzék az egyediséget
digitális nyomtatás és poszter nyomtatás üzletágunk által előállított nyomtatott anyagainkkal elősegítsük a napjainkban oly fontossá vált információ-áramlást tevékenységünk során a lehető legkisebb mértékben terheljük a természeti környezetet; ennek érdekében a környezetkímélőbb alapanyagokat részesítjük előnyben -illetve Partnereinket is hozzásegítjük a környezettudatossághoz az ún. "zöld só" útszóró só forgalmazásával-, és energiafogyasztásunkat is próbáljuk a minimálisra csökkenteni; ezek jegyében csatlakozott a Dél-Alföldi Fenntartható Fejlődés Szolgáltató Klaszter (DAFESZK) csoportjához.

Mindent megteszünk azért, hogy az általunk kitűzött céloknak maradéktalanul megfeleljünk, és ezáltal is a lakosság érdekeit szolgáljuk.

Cégünk nagyrabecsüli minden munkatársát, és igyekszik megfelelő munkakörülményekkel megteremteni a produktív munkalégkört. Hiszünk abban, hogy kiváló munkát csak emberléptékű környezet biztosításával lehet produkálni, és csak az ilyen környezetben született munka gyümölcse emelheti ki cégünket versenytársaink sorából.

Számunkra elegendő bizonyíték erre az, hogy partnereink több, mint 90%-a visszatérő ügyfelünkké válik. Cégünk csatlakozott a Lyoness-csoporthoz és elfogadóhelyévé vált a HungaroPass kártyának annak érdekében, hogy méginkább kedvezhessünk partnereinknek.

Bízunk abban, hogy az eddigi töretlen fejlődés jegyében a jövőben is az Önök megelégedésére fogunk tudni dolgozni.
Elképzeléseikkel nyugodtan keressék meg kollégáinkat!

Üdvözlettel:

 

Szalai László

Ügyvezető igazgató, tulajdonos
Hivatalos forgalmazó Medivia Kft. © 2013